Gulvafhøvling i Nordsjælland

Er dit trægulv stadig stærkt, men meget slidt og/eller skævt, så kan det genvinde sin flotte overflade med en gulvafhøvling. Ved mindre slidtage og småskrammer anbefaler vi en gulvafslibning.

Danekilde Gulvafslibning hører til i Hillerød, og har mere end 20 års erfaring med afhøvling af gulve, for både private og erhverv i Helsingør, Farum og resten af Nordsjælland. Derfor ved vi præcis, hvordan vi skaffer dig et professionelt resultat til de næste mange år.

Kun få træsorter kan afhøvles

Som nævnt kræver det et stærkt gulv, for at en gulvafhøvling overhovedet kan komme på tale, da det er en behandlingsform, der stiller store krav til materialets hårdhed og styrke.

Samtidig er det langt fra alle træsorter, der kan tåle en afhøvling, og langt de fleste afhøvlinger bliver udført på fyrretræsgulve. Fyrretræ er en af de sorter, som har modstandsdygtigheden til at kunne klare en gulvafhøvling.

Næsten støvfri gulvafhøvling

Vi bruger udelukkende markedets bedste og mest moderne maskiner til afhøvling af gulve, hvilket betyder, at vægge, reoler og andre ting i hjemmet stort set ikke vil blive berørt af arbejdet. Det er eksempelvis kun minimale mængder støv, der bliver hvirvlet op.

Efter gulvafhøvlingen giver vi gulvet den behandling, der kræves, og som du ønsker. Samtidig rådgiver vi om efterfølgende vedligeholdelse, så du sikrer dig et flot gulv til de næste mange år.

Ring for tilbud på gulvafhøvling

Ønsker du et uforpligtende tilbud på afhøvling af dit gulv, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 27 06 84 ellersende en e-mail til danekilde_gulv@mail.tele.dk.

Skal dit gulv høvles ?

Kontakt os i dag og hør hvad vi kan gøre for dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 6 anmeldelser på​ Facebook

​Adresse

Danekilde Gulvafslibning

Friborgvej 1
​3400 Hillerød

Kontakt

​​​CVR: 25340736

Telefon: 20 27 06 84

E-mail: danekilde_gulv@mail.tele.dk