Gulvafslibning og slibning af sildebensparket udføres med professionel gulvsliber

​Selv om dit trægulv ikke er, hvad det har været, så er det næppe nødvendigt at bestille et helt nyt gulv. Med en afslibning kan dit trægulv blive så godt som nyt.

Danekilde Gulvafslibning i Hillerød har gennem mange år udført gulvservice i form af slibning af trægulv og slibning af sildebensparket for både private, boligselskaber og virksomheder i Farum, Helsingør og resten af Nordsjælland, og det har altid været med stor kundetilfredshed til følge.

Gulvafslibning

I forhold til gulvafhøvling er slibning af gulvet en langt mildere behandling. En gulvafslibning kræver ikke samme styrke i gulvet, og kan udføres på alle typer trægulv – også sildebensparket.

Ved kun at bruge markedets bedste og mest moderne maskiner, sikrer vi en gulvafslibning i højeste kvalitet, samtidig med at de øvrige ting i hjemmet stort set ikke rammes af støv. Så bliver rengøringsarbejdet efterfølgende også meget lettere og overskueligt.

Hvad koster gulvafslibning?

Vi sørger altid for at udføre opgaven det til den mest attraktive pris som muligt. Den afhænger dog af det arbejde der ligges i, m2 og arealet af gulvet og efterbehandlingen. Efter afslibningen sørger vi nemlig for behandlingen af træet med lud, olie eller lak, alt afhængigt af træsort, gulvtype og dine ønsker.

På den måde får dit gulv en super flot overflade, som samtidig bliver mere modstandsdygtig, og med den rigtige vedligeholdelse sikrer det dig et trægulv til de næste mange år.

Ring i dag for et godt tilbud på slibning af gulv

Hos Danekilde gulvafslibning sætter vi altid kunden i fokus og lægger stor vægt på en kyndig kundeservice. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på slibning af gulv og slibning af sildebensparket på telefon 20 27 06 84. Du kan også sende en e-mail til danekilde_gulv@mail.tele.dk​. Vi glæder os til at hjælpe dig med gulvafslibning.