Lakering af gulve udføres professionelt

Skal dit trægulv have en optimal beskyttelse, der kan sikre en smuk overflade i mange år på trods af legetøjsbiler og højhælede sko, så lad Danekilde Gulvafslibning udføre opgaven.

Vi har bred erfaring med lakering af gulve af alle typer og træsorter for både private, erhverv, boligselskaber med flere, blandt andet i Hillerød, Farum og Helsingør i Nordsjælland.

Derfor er lakering af gulve et godt valg

Gulvlakering forener eksklusivt look og modstandsdygtighed, hvorfor det er en populær løsning i danske hjem.

Den flotte overflade er nemlig ekstremt modstandsdygtig over for spild og slid. Så har man ikke tiden og lysten til at sørge for en del vedligeholdelse af gulvet, er lakering af gulve en suveræn løsning, der gør gulvet let at holde rent med støvsugning og afvaskning.

​Alt afhængig af mængden af trafik på gulvet, vil man med en genlakering hvert 7.-10. år, kunne bevare sit trægulv smukt og skinnende blankt.

Høj kvalitet ved lakering af gulve

Vil du være sikker på en lakering af trægulve i absolut højeste kvalitet, er eneste mulighed at bruge kvalitetsprodukter gennem hele processen. Det gør vi naturligvis hos Danekilde Gulvafslibning. Vi benytter altid lak fra Bona, som er blandt de absolut førende producenter på markedet.

De udvikler alle produkter på eget laboratorium, hvor alt bliver gennemtestet, inden det kommer på markedet, og derfor yder de også tre års garanti på gennemslidning. Det giver sikkerhed for kunden.

Kontakt os for tilbud på gulvlakering

Vi udfører lakering af gulve i hele Nordsjælland samt Storkøbenhavn og omegn. Ønsker du et uforpligtende tilbud på gulvlakering eller du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

​Send en e-mail til danekilde_gulv@mail.tele.dk eller ring på telefon 20 27 06 84. Vi er certificeret af Bona lakfabrikker og Scandinova. Tryk her og læs hvilke fordele dette giver jer.