Ludbehandling af gulve udføres - nemt, effektivt og professionelt

Vil du bevare eller genskabe de lyse nuancer og træets naturlige struktur i dit gulv, kan du med en ludbehandling standse den gulning, som over tid naturligt vinder frem i et trægulv grundet lyspåvirkning. Danekilde Gulvafslibning udfører førsteklasses ludbehandling af alle typer gulve i eksempelvis Hillerød, Farum, Helsingør og Nordsjælland.

Ludbehandlingen foretages inden gulvene olieres eller sæbebehandles, så luden kan trænge godt ned i gulvbrædderne og give optimal effekt.

Vedligeholdelse med ludbehandling af gulve

Vedligeholder du dit ludbehandlede gulv korrekt, har du et slidstærkt gulv til de næste mange år, der samtidig er let at holde rent og pænt.

I Hillerød rådgiver og vejleder vi i korrekt vedligeholdelse af dit gulv, når vi har udført den ludbehandling, du ønsker.

Vi udfører ludbehandling af gulve i hele Nordsjælland inkl. København og naturligvis Hillerød hvor vi har hjemme.

Materialevalg til ludbehandling af gulve

Der findes mange forskellige ludprodukter og mange forskellige producenter med varierende kvalitet. Vi søger altid at give vores kunder det bedste og mest holdbare resultat, og derfor bruger vi altid Auroras produkter når vi ludbehandler.

Det giver en mild behandling af træet i forhold til andre produkter, men det trænger stadig godt ned og giver et holdbart resultat i højeste kvalitet.

Kontakt os for et godt tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på ludbehandling af gulve. Ring på telefon 20 27 06 84 eller skriv til e-mail ​danekilde_gulv@mail.tele.dk.