Oliering af gulv

Danekilde Gulvafslibning i Hillerød i Nordsjælland har mange års erfaring med oliering af alle typer trægulv, og derfor kan vi give dit gulv præcis det udseende, du ønsker at fremhæve.

Når man oliebehandler et gulv, sker det altid efter en gulvafslibning for at sikre en smuk overflade og et holdbart resultat. Afhængigt af belastning og temperament kan du med korrekt vedligeholdelse have et flot gulv i mange år frem.

Valg af oliering

Valget af olie afhænger selvfølgelig af gulv, og der er grundlæggende to forskellige varianter til oliering af trægulv, men fælles er, at de sikrer, at gulvet forbliver flot og naturligt.

​​Den hvide olie bruges, hvor man ønsker et lyst gulv, da olien indeholder hvidt pigment, hvorimod naturolien giver træet en varm og mørk lød. Det er helt op til din smag, hvilken oliering du foretrækker.

Kvalitetsoliering

Valget af fabrikat har stor betydning for effekten og holdbarhed i olieringen. Hos Danekilde Gulvafslibning lægger vi vægt på kvalitet i alt vores arbejde, og derfor bruger vi altid olie fra Timberex. Det trænger langt ned i træet og giver et super flot resultat.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 20 27 06 84.